6 Temmuz 2014 Pazar

HADİSLERDE SİYAH BAYRAKLILAR (IŞİD)

Yaşı küçük sakalı hafif ve sarışın bir genç çıkar, Mehdi'nin bayrağını taşır ve karşısına dağlar bile çıksa onları ezerek İlya'ya Kudüs'e) kadar ulaşır. (İmam-ı Suyûtî)

Beni Abbas’a ait(Irak) siyah bayraklar çıkar.Sonra Horasandan yine siyah bayraklı bir başka ordu çıkarOnların sarıkları siyah elbiseleri beyaz olur ve başlarında Şuayp Bin Salih Temimi bulunur. Süfyaninin ordusunu yenerek Beytül Makdiste (Kudüs) Mehdinin saltanatını hazırlar. Şam’dan üç yüz kişide ona yardım eder. Bu ordunun çıkışı ile Mehdiye saltanatın teslimi arasında 72 ay(6 yıl) vardır
(Naiym bin Hammad, el-Fiten ve'l-melâhim kitabı)


Hadiste İlya'ya (Kudüs'e) kadar ulaşır  حتى ينزل أيلياء kısmı Büyük Ebced hesabına (Cümle-i Kebir) göre şeddeli olarak Hicri 1444 yılı Miladi olarak Temmuz 2022-Temmuz 2023 yılları arasına işaret eder. Bu tarihte Siyah Bayraklıların Kudüs'ün egemenliğini alacaklarını anlıyoruz.

3 yorum:

  1. O zaman yukardaki hadisi niye paylaştın? Bu da mı bahane?

    YanıtlaSil
  2. Kardesim insanlari aldatmayin. Muslumanlari mi oldurecek Siyah Bayraklilar? Gercek leri cikinca direkt gelip Sufyan ile ve sonrasinda hemen Kudus'e gidecekler. Hadis te sizi tarif edip, muslumanlarin gunahlari yuzunden onlara musallat olacaginiz yazili. Sonrasinda Sufyan'la birleseceksiniz. Sonucta Allah sizin gibi tas kalplileri kullanip, isini goruyor. Cengiz Han misali.

    YanıtlaSil