8 Temmuz 2014 Salı

DECCALİN ÇIKIŞI

Peygamberlerin ümmetini uyardığı ve iblisin rüyalarını süsleyen ahirzamanda çıkacak bu dehşetli kötü zat imtihan amaçlı sahip olduğu yetenekleriyle etrafında taraftarlar toplayacaktır. Önceleri peygamber olduğunu iddia edecek ve büyüyen desteklerden sonra ilah olduğunu söyleyecektir. Şeytan ve cinlerin yardımı ile insanları görünüş babında aldatacaktır. Peygamber Efendimiz (s.a.s), deccalı tanımamız için işaretleri sahabelerle paylaşmıştır.
  • Hz. Adem'in yaratılışından itibaren Kıyamete kadar geçen süre içerisinde Deccaldan daha büyük bir hadise (büyük bir fitne) yoktur.(Müslim, Fiten: 126)
  • Şüphesiz, ben sizi, ona karşı uyarıyorum. Hiçbir peygamber yoktur ki, gönderildiği toplumu ona karşı uyarmamış olsun. Nitekim Hz. Nuh da (a.s.) kavmini ona karşı uyarmıştı. Ama ben size Deccal hakkında hiçbir peygamberin kavmine söylemediği bir söz söyleyeceğim. Haberiniz olsun ki, o kördür, Halbuki Allah asla kör değildir.(Buharî, Fiten: 26)
  • Kör olduğu halde insanlara, "Ben sizin Rabbinizim' der. Halbuki sizin Rabbiniz kör değildir (yaratıklara benzemekten, her türlü kusur ve noksanlıktan uzaktır).(Müsned, 3:367-368.13)
  • Allah kör değildir. Dikkat edin. Mesih-ı Deccalın sağ gözü kördür. Gözü sanki fırlamış bir üzüm tanesi gibidir.( Buharî, Fiten: 26) Silik gözlüdür.(Ebû Davud, Kitabü'l-Melahim  4:116-117)

Hadislerde deccalın tek gözlü ya da gözü kör şeklinde açıklamaları, bugün faaliyette bulunan yahudi ve masondestekli "illuminati" örgütünün bekleyip ortam hazırladığı şahsı işaret eder. Günümüzde Müslümanların idari yönetimlerini ele geçiren bu örgüt, başka topraklarda zulüm gören Müslümanlara karşı sessiz kalınmasını ne yazık ki başarmışlardır.



  • Deccal dünyada 40 gün kalacak, bir günü 1 yıl gibi, diğer 1 günü 1 ay gibi, diğer 1 günü 1 hafta gibi, ve geri kalan diğer kalan günler (37 gün) bizim normal günlerimiz gibi olacak(Sahih Müslim)
Deccal hem manen hem bedenen insanların arasında olacaktır. 3 gün manen ve 37 gün bedenen yeryüzünde bulunacaktır. Deccal kelimesinin ebced değeri 37 göstermesi, bedenen insanlar arasında kalacağı gün sayısına işaret eder.

Deccalin manen insanların arasında kalacağı mevzuya gelelim. Hadisteki 3 gün, yıl-ay-hafta şeklinde olması aynı zamanda 3 farklı mekana da işaret eder. Yüce kitabımız Kuranı Kerim'de Allah katında bir günün dünya zamanındaki 1000 yıla eşit olduğu belirtilmiştir (Hacc Süresi /47).O zaman böyle bir hesaplama yapılsa ilginç gelecektir.

Hadisteki 1 gün, 1 yıl gibi, 1000/1 yıl=1000 yıl.
Hadisteki 1 gün, 1 ay gibi, 1000/12 ay=83.33 yıl.
Hadisteki 1 gün, 1 hafta gibi, 1000/52 hafta=19.23 yıl.


Masonik düşünce ilk temellerini İngiltere'de (hadislerde belirtilen deccalın tutsak adası) 10. yüzyılda yani 900 lü yıllarda atılmıştır. 1000 yıl sonrası 1921 yılında yahudi masonlar tarafından CFR örgütünün kurulması ile Deccaliyet İngiltere'den Amerika'ya taşınmıştır.
  • Melhame (büyük savaş) ile İstanbulun fethi arasında 6 sene vardır . Yedinci seneside deccal çıkar.(Taberani(20/108) 
  • Alnında (deccal), iki gözünün arasında “ke-fe-re, yani kâfir” yazılıdır. (Buhari, Fiten: 27;Müslim, Fiten: 100-103, (169)-(2933)).
Bu hadisi takip eden Yahudiler prototip amaçlı tarihi bir olay gerçekleştirmişlerdir. 1914 yılında başlayan Dünya Savaşından 6 yıl sonra İstanbul yabancı işgalciler tarafından işgal edilmiştir. 7. yılda CFR örgütü (Council on Foreign Relationships) kurularak simgesel olarak Deccal'ın çıkışını göstermeye çalışmışlardır. Bu örgütü kuran Baba Rockfeller'in oğlu David Rockefeller'ın bir gözünün kör olması deccal benzerliğiyle Hz.Mehdi'nin çıkış işareti olmuştur.

1921 yılına 83 yılı eklediğimizde 2004 yılı çıkar. Bu yılda ilk defa uluslararası babında "Büyük Ortadoğu Projesi" yani "Kudüs tabanlı Büyük İsrail Devleti" açıklamalarıyla Deccaliyet Amerika'dan İsrail'e taşınmıştır. George W. Bush 20 Ocak 2004 tarihinde ulusa sesleniş konuşmasında Büyük Ortadoğu Projesi’ne dikkatleri çekmişti. 2004 yılının yaz aylarında bu proje G7 ülkelerinin toplandığı bir zamanda uluslararası çapta dile getirilmiştir. 

2004 yılına 19 yıl eklediğimizde 2023 yılı ortaya çıkar. Biz 2023 yılından sonraki yıllarda deccalın vücuden ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Çünkü bu yılda hadis ve ebced analizlerinde İsrail ortadan kalkacaktır. En doğrusunu Allah bilir. http://www.gaybihadisler.com/2013/09/yahudilerin-kaderini-gizleyen-hadis_9729.html
Perişan olup ülkeleri yok olan yahudiler, son umutları olan Deccalı doğu tarafında bulunan İsfahanlı yetmişbin yahudi yardımıyla ortaya çıkaracaklardır. Aşağıdaki hadisler bize ışık tutmaktadır. Bugün İsfahan, İran Devleti sınırları içerisinde Horasan bölgesine yakın bir yerde bulunmaktadır
  • Deccal'e Isfahan yahudilerinden yetmişbin yahudi tabi olur. Hepsinin üzerlerinde taylasan vardır.(RE. 506/9,Hz. Enes RA)
  • Deccal şarktan, Horasan'dan çıkar ve ona kalkan yüzlüler tabi olur. (RE. 97/7,Hz. Ebubekir RA)
Sonuç olarak, 2023 yılından sonraki yıllarda Deccal ve onu öldürecek olan Hz. İsa (a.s) bedenen ortaya çıkacaklardır.. En doğrusunu Allah bilir.

12 yorum:

  1. KAYNAK:
    http://www.gaybihadisler.com/2014/03/deccalin-cikisi.html

    YanıtlaSil
  2. KAYNAK:
    http://www.gaybihadisler.com/2014/03/deccalin-cikisi.html

    YanıtlaSil
  3. Deccal PKK.dir dakkada zuhur edecektir hadislerde deccal katılacakların çoğu kadınlar ve cahil insanlardan oluşacaktır diye buyuruyor

    YanıtlaSil
  4. Deccal PKK.dir deccal Irak ille sam arasında zuhur eder deccal çıktığı zaman ona tabi olanlara şöyle seslenir ben sizin Rabbimiz değil miyim bir melek onu yalanlar sonra anık ovasına inerler bugün tüm dünya haçlı Avrupa ülkeleri PKK.ya kahraman gozuylen bakıyor PKK.rakkada zuhur eder yani anlayacağınız deccal PKK.dir komünizm apo okul yıllarında söylediği söz Allah'a inanmadığını kendisinin yarım ilah olduğunu belirtmiştir etnik PKK'lı Kürtler apoya ilah gozuylen bakıyor yani ırkını üstün görme gibi yecuc mecuc kavminin ırklarını kibirlenerek ostn gösterme gibbi faaliyetleri ollacaginni tüm Avrupa'nın ortak noktası PKK.dir İsrail yılan tepesinin alarak PKK.ille birleşir apo 2023 yılında serbest bırakılır

    YanıtlaSil
  5. Bu arada 31 tane deccal zuhur eder dört tanesi kadındır apo aslı yahudidir kripto yahudidir deccal bir adadadir diye buyurur hz.peygamber Yanni İmralı adası deccalun zuhur yeri rakkadir Suriye rakkadir dünyada PKK.kadar zalim acımasız katil başka bir örgüt yoktur Diyarbakır'da BDP.nin bir mitinginde bir pankarta yazılan bir yazı apo peygamberi kurdaye diye bir yazı yazılır Hz peygamber bir hadisinde deccal önce peygamberlik davasında bulunacak sonra tanrılık davasında bulunacaktir

    YanıtlaSil
  6. Naim bin Hammad kaynaklı hadisler sarı sancaklilar ve boz atlarin binicilerinden bahsedilir PKK.nin kamufle elbiseleri boz.dur yani gri bayrağı sarıdır PKK.ypg.pacavrasi Yanni küfür yardimcilaridir.pkk.suan tüm dünyada yaygındır aktiftir

    YanıtlaSil
  7. Bu arada İsrail çok sıkıntıya girdiğinde PKK.ya sarılır İran ve Iraklı şiilerde onlara tabi olacaktır Türkiye yönetiminde komünizmin eline geçecektir Yanni din düşmanlarının eline sonra Horasan tarafından siyah sancaklilar tevhid sancagiylan Mehdiyi ararlar ve daha sonra Hatay rakkadir arası anık ovasında incirlik tek büyük bir harp olur öyle büyük bir harp ki atlar Yanni zırhlı tanklar Bilkent kanda kaybolacaktır savaşı ehli tevhid Muzaffer ollacaktit

    YanıtlaSil
  8. ABD.nin verdiği ağır silahları PKK'lı çeteler 2023.yilinda Türkiye'ye karşı kullanır bu arada Rusya el altında PKK.ya destek verecektir PKK.demek marketi Keri Kürdistan nedemektir ker kurdce eşek demektir hadislerde deccalun eşşegidir muazzamdir PKK.kamplarinda tanrı yoktur tanrimmiz apodur diye dersler verilmektedir apo Mesih deccaldir tabi en doğrusunu Allah bilir

    YanıtlaSil
  9. Arzı mevud yani Bop.Buyuk İsrail projesi İsrail Suriye volan tepelerini alarak deccalun zuhurunu kolaylaştırır İsrail Suriye'de pkkylen birleşir büyük Yahudi lobisinin mimari şimdiki ABD.nin başkanı trampin damadı kusnerdir

    YanıtlaSil
  10. Rus lideri Putin İsrailli destekliyor garantör olarak yerleştikleri Suriye'de PKK.ya moral ve zaman kazanması için destek veriyorlar PKK.buyuk İsrail'in kurulması için kurulmuş bir taserondur golan tepeleri İsrailli ve PKK'yı birleştirir Türkiye'yi büyük sıkıntılar bekliyor

    YanıtlaSil
  11. 2023 büyük İsrail kurulur İsrail+PKK.pkk dünya tarafından dokunulmazlık zırhina burunecek

    YanıtlaSil