16 Temmuz 2014 Çarşamba

KANLI AY TUTULMASININ ARDINDAN ORTAYA ÇIKAN

Tarih boyunca kanlı ay tutulmaları gerçekleştiğinde büyük oranda büyüler ve şeytan için kan akıtmalar hep olmuştur.Yahudi büyücüler ve onlara tabi olan Siyonistler, ilk kanlı ay tutulmasından sonra şeytani ritüellerini ve Deccal için çalışmalarını hızlandırdılar. Özellikle ilk ay tutulmasından sonra Ortadoğuda IŞİD aracılığı ile katliamlar doruk noktasına ulaştı. Soma Katliamında 313'e atıfta bulunmak amacıyla hedef kurban sayısına ulaşamayan neticede amaçlarına ulaşan kara büyü içindeki Kabalistlerin Ramazan ayında İsrail ordusunu kullanarak Gazze katliamı için adım attıklarına günümüzdeki haberlerde şahit oluyoruz.

Yaşananlara baktığımız zaman bu ay tutulmaları sürecinde büyük fitnelere tanık olacağız. Ne yazık ki Ortadoğudaki fitneyi körükleyen Siyonistlerin tarihten hiç ders almadıkları bir gerçektir. Nitekim Kuranı Kerimde Yahudiler için soru niteliğinde bir ayet vardır.
قُلْ فَلِمَ يُعَذِّبُكُم بِذُنُوبِكُم  De ki: Öyleyse günahlarınızdan dolayı size niçin azap ediyor? (Maide,18)
Bu ayetin ebced hesabı işaret ettiği 1942 yılında Yahudiler Hitlertarafından katliama uğradı. 

Kanlı Ay tutulmaların başlangıcı olan 2014 yılından itibaren Yahudi kabalistler tarafından başlatılan Deccal için yapılan şeytani ritüller (kan akıtma) ve onlara destek verenler için yine Yahudiler ile ilgili başka bir ayette işaret vardır. وَلَكِن لَّعَنَهُمُ اللّهُ بِكُفْرِهِمْ İşte Allah inkarları yüzünden onlara (Yahudiler) lanet etmiştir.(Nisa,46) 
Bu ayetin Hicri 1435 yılına (Miladi 2014 yılı) denk gelmesi, kanlı ay sürecinde yapılan ve yapılacak olanların Allah katında lanete uğradıklarını işaret eder.
4 Ay tutulmasının Hicri takvime göre denk gelen bu günleri belirtelim.

1.Tutulma 15 Nisan 2014 (14 Cemaziyelahir 1435)
2.Tutulma 8 Ekim 2014  (13 Zilhicce 1435)
3.Tutulma 4 Nisan 2015 (14 Cemaziyelahir 1436)
4.Tutulma 28 Eylül 2015 (14 Zilhicce 1436)
    İşin ilginç boyutu hem Miladi hem de Hicri günlerin rakam toplamı 55'er olmasıdır. Yahudilerin her sene andıkları yılın 55.günü olan 24 Şubatta Struma Faciasından öldürülen 770 Yahudilerden ders çıkarmadıkları büyük bir nasipsizliktir. Yahudilerin yaydıkları bu fitnenin sonunda Siyah Bayraklılar tarafından gerçekleşen Kudüs Fethinde koyun gibi boğazlanacakları rivayetlerde geçer.
    Rum Süresinin ilk ayetinin Ekim 2014 ve Ekim 2015 tarihleri arasını göstermesi ve son iki tutulmanın bu süreçte olması, dünya çapında büyük gelişmelerin olacağını ve özellikle Suriye'nin bu süreç içerisinde işgale uğrayacağını düşünüyoruz. En doğrusunu Allah bilir.

    "Fırat ile Dicle arasında Zevra denen bir şehir olacak. Orada büyük bir savaş olacak. Kadınlar esir edilecek, erkekler ise, koyun kesilir gibi boğazlanacak." (Kenzul Ummal, Kitab-ul kıyame, kısm-ul efal. c.5 sf. 38 El Muttaki)
    Bu hadisin İsrail'in desteklediği Sahte Siyah Bayraklı IŞİD örgütünün iki nehir arasında (Suriye doğu kısmı ve Irak) fitnelerine, esir aldıkları kadınlara, kafa kesmelerine bir nevi kan akıtarak şeytani ritüel yaptıklarına işaret ettiğine inanıyoruz.

    1 yorum: