6 Temmuz 2014 Pazar

Uzaylılar Almanya`ya inecek

Tanrıların Arabaları adlı kitabıyla satış rekorları kıran dünyanın en büyük bilim şarlatanlarından İsviçreli yazar Eric Von Daeniken, ilginç bir kehanetle yeniden ortaya çıktı ve Maya takvimine göre uzaylıların Almanya`ya ineceğini iddia etti.   

Uzay ve bilim konularındaki fantastik araştırmaları ile fırtınalar koparan ama yazdıkları özünden şarlatanlıktan ileri gitmeyen İsviçreli yazar Eric Von Daeniken yine gündemde. Tanrıların Dönüşü adlı kitabıyla yayın dünyasına dönüş yapan yazara göre uzaylılar 23 Aralık 2012`de Noel gecesi Almanya`daki Köln Katedrali 
üzerinden dünyaya inecek. Araştırmacı yazar, uzaylıların düşman mı yoksa dost mu olduğunu bilmediğini ancak Eski Mısırlılar`a olduğu gibi bugünün insanına da yeni bilgiler öğretebileceklerini iddia etti. Daeniken`in varsayımı şöyle: Dünyanın en ileri medeniyetlerinden Mayalar`ın takvimi 2012`de bitiyor. O yıl Aralık`ta Güneş, Samanyolu Galaksisi`nde 26 bin yılda bir gerçekleşen çok özel bir konuma gelecek. Ayrıca Köln Katedrali Avrupa`da ki Vatikan ve İspanya`daki Santiago del Compostela ile kutsal Hıristiyan üçgenini oluşturuyor.


Noel`de uzaylılar işte bu medeniyeti görmeye gelecekler. 32 dile çevrilen ve 64 milyon satan Tanrıların Arabaları`nın 71 yaşındaki yazarı, pek çok hayranı ve kendisine inanan binlerce müridi hala UFO ve dünya dışı varlıklarla ilgili otorite olarak gösteriyorlar. Daniken`in yerli versiyonu olan Hans Von Aisberg de benzeri hayali araştırmalarla yılllarca insanları kendisine inandırmış ve geçtiğimiz günlerde sahtekarlıkları ortaya çıktığı için tutuklanarak ceza evine konulmuştu. .

1 yorum:

  1. Hocam sene nerdeyse 2015. Uzaylilar indi de ben mi atladim? ;)

    YanıtlaSil